Kokk-juhataja on isik, kes teeb menüüd, organiseerib kauba tellimused ja vastutab toiduvalmistus protsessi ning tulemuse eest peaköögis ja filiaalis;
Vastutab köögi enesekontrolli süsteemi ja ruumide korrashoiu eest;
On ise tegev söögvalmistamisel ja koos meeskonnaga vastutab tulemuse eest.
Tööülesanded:
Tehase töötajate toitlustamine
Toidumenüü koostamine, kauba tellimine
Toidu valmistamine ja serveerimine
Kassa kasutamine, sularahata arveldamine
Nõudepesu
Töökoha ja ruumide korrashoid
E-R kell 7.00 - 15.30. L-P vaba
Ootused kandidaadile
Erialane haridus
Kiire kohanemisvõime
Ausus
Puhtusearmastus
Tervisetõend ja hügieenikoolituse tunnistus
Ettevõte pakub
Kaasaegset töökeskkonda;
Head meeskonnatööd
Püsikliente ja kindlat töökohta
Sõidukompensatsiooni
Töökohale kandideerides on võimalik teha proovitööpäev.
Вопрос - ответ
Задать вопрос
Введите, пожалуйста, свой вопрос. Ваш вопрос появится около вакансии как только работодатель ответит на него. Посетители портала не увидят Ваш адрес эл. почты. NB! Вы имеете дело с общественным форумом. Вопросы и ответы видны всем пользователям портала.
Отправить другу
CVKeskus.ee добавит ссылку на выбранное объявление о работе в низу письма.
Поля, отмеченные звездочкой, обязательны для заполнения.