Kokk-juhataja on isik, kes teeb menüüd, organiseerib kauba tellimused ja vastutab toiduvalmistus protsessi ning tulemuse eest peaköögis ja filiaalis;
Vastutab köögi enesekontrolli süsteemi ja ruumide korrashoiu eest;
On ise tegev söögvalmistamisel ja koos meeskonnaga vastutab tulemuse eest.
Tööülesanded:
Tehase töötajate toitlustamine
Toidumenüü koostamine, kauba tellimine
Toidu valmistamine ja serveerimine
Kassa kasutamine, sularahata arveldamine
Nõudepesu
Töökoha ja ruumide korrashoid
E-R kell 7.00 - 15.30. L-P vaba
Ootused kandidaadile
Erialane haridus
Kiire kohanemisvõime
Ausus
Puhtusearmastus
Tervisetõend ja hügieenikoolituse tunnistus
Ettevõte pakub
Kaasaegset töökeskkonda;
Head meeskonnatööd
Püsikliente ja kindlat töökohta
Sõidukompensatsiooni
Töökohale kandideerides on võimalik teha proovitööpäev.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
We will add a link to the job offer at the end of the letter.
Please fill out all the fields marked with asterisk!