Töö kirjeldus
- Restorani igapäevase töö korraldamine ja juhtimine.
- Tiimi juhtimine, motiveerimine ja töökorralduse planeerimine.
- Töögraafikute koostamine ja personali värbamine.
- Kliendikogemuse hoidmine ja arendamine.
- Toorainekulude, lao ja varude haldamine koostöös köögi ja baariga.
- Majandustulemuste jälgimine, analüüsimine ja aruandlus.
- Koostöö tarnijate ja koostööpartneritega.
Ootused kandidaadile
- Oled suurpärane suhtleja ja koostööaldis.
- Oskad oma aega ja tööprotsesse hästi planeerida.
- Talud pinget ja oskad kiiresti reageerida muutuvates olukordades.
- Oled süsteemne ja otsustusvõimeline.
- Sul on arvuti kasutamise oskus, sealhulgas Exceli ja kassaprogrammide tundmine.
- Sul on varasem külalislahkuse sektoris töötamise ja tiimi juhtimise kogemus.
- Suhtled vabalt eesti ja inglise keeles.
- Oled valmis tööle asuma esimesel võimalusel.
Ettevõte pakub
- Kokkuhoidvat ja pikaajalise kogemusega tiimi.
- Omanäolist ja julge iseloomuga töökohta.
- Igati motiveerivat ja läbipaistvat palgasüsteemi.
- Meie restoranide perekonda kuuluvad lisaks Humalale ka Pompei, Kampus, Bar Paral·lel ja Fii. Nendes majades saad sa vingeid soodustusi.
- Paindliku graafikuga täistööaega.
- Viime läbi regulaarselt erialaseid koolitusi.
- Toimub palju erinevaid tiimiüritusi nagu suve- ja talvepäevad.