Töö kirjeldus
Külalislahke ja professionaalse klienditeeninduse tagamine;
Positiivse ja meeldiva õhkkonna loomine;
Veini- ja joogivaliku tundmine, soovitamine ja serveerimine;
Tapaste ettevalmistamine;
Toidusoovituste (tapaste) ja veinide sobitamine;
Inventuuride teostamine ning laosaldo jälgimine;
Vinoteegi korrashoiu tagamine.
Ootused kandidaadile
Varasemat teeninduskogemust baaris, restoranis või vinoteegis;
Huvi jookide ja toidukultuuri vastu ning soovi õppida ja areneda;
Väga head suhtlemisoskust, rõõmsameelsust, sõbralikkust ja külalislahkust;
Vastutustundlikkust ja korrektsust;
Valmidust meeskonnatööks ning tööks õhtustel aegadel ning kanädalavahetustel.
Ettevõte pakub
Tööd inspireerivas keskkonnas ja meeldivas meeskonnas;
Võimalust täiendada oma veiniteadmisi ja arendada müügioskusi:
Väljaõpet kohapeal.