2023-08-23 14:48:55
CV KESKUS OÜ logo

CV KESKUS OÜ

CV Keskus OÜ on Eesti tehnoloogiaettevõte, mis haldab ja arendab Eesti külastatuimat tööportaali CVKeskus.ee, kus leidub suurim valik tööpakkumisi. Kõik uued tööpakkumised leiad siit: https://www.cvkeskus.ee/toopakkumised
Tööpakkuja tutvustus
30
Töötajate arv
1 464 007
Vaatamised
CVKeskus.ee on külastatuim tööportaal Eestis, kus leidub suurim valik tööpakkumisi. Igapäevaselt leiavad tuhanded tööotsijad CVKeskus.ee tööportaalist endale uue töö.

Avasta CVKeskus.ee – Sinu uus tööandja on Sind juba ootamas! Loo tasuta CV, avasta uusi töövõimalusi ja aktiveeri tööpakkumiste teavitus, et Sul ei jääks märkamata uued sobivad tööpakkumised. Lae alla ka CVKeskus.ee mobiilirakendus App Store'st või Google Play'st, et olla esimene, kes märkab uusi töövõimalusi!

Otsid uut töötajat? Avalda kiirelt tööpakkumine Eesti külastatuimas tööportaalis CVKeskus.ee ja saad ligipääsu värbamisplatvormile, mis sisaldab kõike vajalikku värbamisprojekti haldamiseks (mugav kandideerijate CV-de haldamine, kiirmärkmeid, kandideerimiskutsete ja tagasiside saatmine jpm).

Lisaks saavad tööandjad teha sihtotsinguid Eesti suurimas CV-de andmebaasis või usaldada personaliotsingud CVKeskus.ee tööportaali värbamiskonsultantidele.

Eesti suurima külastatavusega tööportaal CVKeskus.ee on ka suurepärane tööandja brändingu kanal, kus saab avaldada reklaambännereid, teha sisuturundust või viia läbi sihitud sotsiaalmeedia kampaaniaid.

Kantar Emori uuringud kinnitavad, et CVKeskus.ee on peamine tööotsingukanal kõikide ärivaldkondade töötajate seas: https://www.aripaev.ee/sisuturundus/2023/10/17/kantar-emor-cvkeskusee-on-peamine-toootsinguplatvorm-koikides-ametiruhmades-ja-arivaldkondades

CVKeskus.ee tööportaali külastatakse 3x enam kui lähimat konkureerivat tööportaali: https://www.aripaev.ee/sisuturundus/2024/01/30/cvkeskusee-tooportaali-kulastatakse-kolm-korda-rohkem-kui-lahimat-konkureerivat-tooportaali

CVKeskus.ee on Vastutustundliku Ettevõtluse Foorumi liige ja kuulub rahvusvahelisse juhtivate tööportaalide gruppi The Network, mis annab tööandjatele ligipääsu suurimatele tööportaalidele üle maailma.

CVKeskus.ee tööportaal on Eesti tehnoloogiaettevõtte CV Keskus OÜ bränd, mis haldab ja arendab populaarseid tööportaale Baltikumis. CV Keskus OÜ portfooliosse kuuluvad lisaks Eesti külastatuimale tööportaalile CVKeskus.ee ka populaarne tööportaal CVMarket.lv Lätis, üks Leedu suurimaid tööportaale CVMarket.lt ja spetsialistidele suunatud tuntud Leedu tööportaal CV.lt. CV Keskus OÜ kuulub Šveitsi meediaettevõttele Ringier AG.
Pildid

CV KESKUS OÜ tööpakkumised

Vabade ametikohtade arv selles ettevõttes: 0