2023-08-23 14:48:55
WEEKEND EESTI OÜ

WEEKEND EESTI OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
304
Töötajate arv
196 536
Vaatamised
Weekend on kiiresti arenev kauplustekett, mis edukalt tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus parimate brändide jalatsite ning riiete jaemüügiga. Weekend Eesti OÜ on 100% eestimaine ettevõte ja asutatud 2007 aastal Rakveres.

Meie missiooniks on muuta klientidele kvaliteetsete jalatsite ja riiete ostmine mugavaks, kiireks ja suurepärase teenindusega kogemuseks, e-poe ja tavakaupluste võrgustiku ning asukohariigi suurima valiku abil!

Weekendi esimene kauplus avati 2007. aastal. Tänaseks on Weekendi kaupluseid Baltikumis 22, lisaks 1 innovaatiline nutipood ning 3 e-poodi. Meil töötab üle 200 kogenud ja kõrgelt motiveeritud töötaja, kes kõik panustavad klientide parema teeninduse ja e-kaubanduse arengu nimel.

E-kaubandus
Alustasime 2011. aastal Eestis ühena esimeste seas jalatsite internetimüügiga. Tänaseks oleme kasvanud Baltikumi juhtivaks jalatsite ja riiete e-poeks, mille tegevust toetavad meie füüsilised esindused, kuhu on võimalik e-poes olevaid tooteid proovimiseks tellida, ostetud tooteid ümber vahetada või tagastada.

2016. aastal avasime e-poe www.weekendshoes.lv Lätis ja 2017. aastal www.weekendshoes.lt Leedus.

Aastal 2020 tõime esimesena Baltikumis turule Kliki & Proovi teenuse, mille abil on klientidel võimalik mugavalt tellida kõiki e-poes müüdavaid kaupasid tasuta proovimiseks meie füüsilistesse esindustesse.

Auhinnad
2016. aastal võitis meie e-pood www.weekendshoes.ee Kaubandus.ee poolt korraldataval kasutajasõbarlikuma e-poe valimisel esikoha rõivaste ja jalanõude kategoorias.

2019. aastal võitis meie Läti e-pood www.weekendshoes.lv iMarketings.lv poolt korraldataval Latvian Ecommerce Award 2019 valimisel esikoha rõivaste ja jalanõude kategoorias.

2020. aastal võitis meie Eesti e-pood www.weekendshoes.ee Kaubandus.ee poolt korraldataval kasutajasõbarlikuma e-poe valimisel esikoha rõivaste ja jalanõude kategoorias ning ka konkursi Grand Prixi peaauhinna "Eesti kõige kasutajasõbralikum e-pood 2020".

2020. aasta sügisel võitis meie Läti e-pood www.weekendshoes.lv iMarketings.lv poolt korraldataval Latvian Ecommerce Award 2020 valimisel teist aastat järjest esikoha rõivaste ja jalanõude kategoorias.

2021. aasta alguses valiti meid Delfi.ee & E-Kaubanduse Liidu poolt korraldatud konkursil Eesti rahva lemmik e-poeks.

2022. aastal valiti meid teist aastat järjest Delfi.ee & E-Kaubanduse Liidu poolt korraldatud konkursil Eesti rahva lemmik e-poeks