2023-08-23 14:48:55

Ventilatsiooni puhastusspetsialist

CVKeskus.ee klient
1500 - 3200 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Asbeko Air OÜ otsib ventilatsioonitorustikke puhastuse spetsialiste.

Tõenäoliselt ei leiame me kohe valmis spetsialisti kes vastab meie nõudmistele ja ootustele. Meile sobilikuks spetsialistiks saab inimene kes teeb enne kandideerimist selgeks ootused kandidaadile. Professionaaliks koolitame sobiliku inimese umbes poole aastaga.

Ootused kandidaadile

1. Töö toimub osaliselt öösiti/õhtuti pühapäeva öösest neljapäeva ööseni (ühes kuus kaks nädalat öösel ja kaks nädalat päeval graafiku alusel, soovi korral ka ainult päeval).
2. Palju on lähetusi st. töötamist üle Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Välislähetuste (Eestist väljaspool) eest maksab ettevõtte maksimaalset lähetustasu seadusest tulenevalt.
3. Töö on väga liikuv. Esineb töönädalaid kus meeskonnad on tööl erinevates linnades ning ööd veedetakse erinevates hotellides (lähetuses proovime hoida meeskondi mitte üle kahe nädala). 
4. Öösiti teostame tavaliselt köögi rasvakanalite puhastusi. Rasvakanalite puhastus on suhteliselt must ja räpane töö. Loomulikult on sellisteks töödeks meie poolt kõik isikukaitsevahendid.
5. Vahel tuleb ronida ka ventilatsioonitorude sees. Seega ei tohi töötaja karta pimedaid ja kitsaid kohti.
6. Väga tihti tuleb liikuda mööda katuseid. Seega ei tohi töötaja karta kõrgust. Tööandja poolt kõrgtöödeks vajaminev turvavarustus ja koolitus.
7. Tavaventilatsiooni puhastus võib vahel olla tolmune töö. Tööle ei sobi inimene kellel võib esineda allergiaid tolmu suhtes.
8. Hea füüsiline vorm on äärmiselt oluline. Sest päevas on vaja kümneid kordi redelist üles-alla käia. Ning kuna kogu töö toimub lagede all siis käed on väga palju üles tõstetud asendis.
9. Tihti on vajadus transportida raskeid seadmeid treppidest.
10. Vaja on läbi mahtuda kitsastest kohtadest ning vahel töötada väga kitsastes tingimustes- seega ülekaalulisus ei tule kasuks.
11. B-Kategooria juhilubade olemasolu.
12. VÄGA HEAD TEHNILIST TAIPLIKUST!!! Oluline on varasem kokkupuude erinevate käsitööriistadega. Kasuks tulevad teadmised elektri-, vee- ja tehnosüsteemidest.
13. Eesti Keele oskus nii kõnes kui kirjas. Kasuks tuleb vene ja inglise keele oskus.
14. Ootame Eesti Keelseid CV-id.

15. Ootame CV-sid inimestelt kellel puudub karistusregister ja ei ole minevikus esinenud maksehäireid. Kuna palju töötame riigisektoris.

Vaata lisaks:
www.asbeko.ee

Ettevõte pakub

Pakume omalt poolt raske tööd eest keskmisest kõrgemat töötasu.
Kõikidel töötajatel on kasutada kaasaegsed seadmed mis tuleneb tööde iseloomust.
Kõikidel brigaadidel on kasutada ettevõtte kaubikud.
Rõõmsameelne ja motiveeritud kollektiivi.

Lisainfo

Soovikorral ettevõtte poolt majutus!