2023-08-23 14:48:55

Vahetusevanem Maxima Logistikakeskuses

Töö kirjeldus

Kui Sa oled eelnevalt töötanud logistika valdkonnas juhtival ametikohal ja omad kogemust tööprotsesside ja meeskonnatöö organiseerimisel, siis rakenda oma oskusi Maximas VAHETUSEVANEMANA.

Ootused kandidaadile

Oled oodatud meie toredasse tiimi, kui Sa oled osav ja efektiivne meeskonna juht ning õiglane tööülesannete jagaja. Sa oled valmis planeerima erinevaid tööga seotud tegevusi nagu tööjõu ja -aja planeerimine ning arvestamine, töövahetuse ülesannete planeerimine ja kontroll. Oled täpne ja tagad kaupluste tellimuste täitmise on kvaliteetselt ja õigeaegselt. Oled valmis meeskonnaliikmeid koolitama, suunama ja toetama. Sul on hea pingetaluvus, oled kohusetundlik ning tugeva algatusvõimega. Oled arvutikasutamises hea, tore on, kui tunned arvutiprogrammi Vision ja oskad eesti ja vene keelt heal tasemel.

Ettevõte pakub

Meie poolt Sulle arenguvõimalused kaasaegses logistikakeskuses, nooruslik ja toetav meeskond. Ettevõtte kulul organiseeritud transport, toitlustus, tööriided, ühisüritused ja erialased koolitused. Rahvusvaheline koostöö kolleegidega teisest riikidest, põnevad projektid ning lisatasu teenimise võimalus, vastavalt töötulemustele. Lisaks pakume Sulle igal aastal tasuta gripivaktsiini ning võimalust kasutada Maxima partnerpakkumisi.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: