2023-08-23 14:48:55
Maxima Eesti OÜ

Maxima Eesti OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
3 111
Töötajate arv
2 752 402
Vaatamised
Jaekaubandusketina oleme hoolitsenud Eesti inimeste heaolu eest juba 15 aastat. Selle ajaga on meie meeskond saavutanud suurima arvu klientide usalduse ning tänu sellele oleme jõudnud Eesti suurimate ettevõtete, jaekauplejate, maksumaksjate loetelude tippu.

Täna 3700 liikmelise meeskonnana hoolitseme koos, et iga päev saaksid 170 000 Eesti elanikku kiiresti, mugavalt ning parima hinnaga soetada vajalikke toidu- ja esmatarbekaupu. Selleks teeme hoolikalt tööd 85 kaupluses, valmistoidu köökides, logistikakeskuses ja peakontoris.

Meie meeskond on nagu väike Eesti - meie seas inimesed erinevas eas, haridusega ning rahvusest. Näiteks, meie noorim töötaja on 16 ja vanim 83-aastane - igaüks on tähtis. Nagu igas heas Eesti peres, hoolime me, et just meie meeskond oleks iga liikme jaoks see, mida ta vajab, ning seda kogu tööelu jooksul.

Paljud meie töötajad alustavad oma tööelu kooli kõrvalt lisa teenides. Sageli on paindlik töögraafik ning vajadusel osakoormus abiks neile, kes otsivad tööväljakutseid teise töö, pere, pensionitoimetuste kõrval. Suurem osa meie meeskonna liikmetest leiab aga aastast aastasse tänu jaekaubanduse mitmekesisusele aina uusi eneseteostusvõimalusi.

Huvitava töö ja töötasu kõrval saavad meie meeskonna liikmed ka muud, perele iseloomulikku tuge. Näiteks, korraldame tasuta transpordi ja majutuse inimestele, kes tulevad tööle teistest piirkondadest. Me peame meeles oma inimesi oluliste peresündmuste puhul ning oleme toeks rasketel hetkedel. Me hoolime ka selle eest, et iga meeskonna liige saaks toitva lõuna.

Tule ja ole meie meeskonna liige!


Maxima Eesti kuulub jaekaubanduskontserni Maxima Grupé, mis ühendab 532 kauplust Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Bulgaarias. Kogu ketti kuulub Baltimaades ja Bulgaarias üle 530 kaupluse, kontserni aastakäive ulatub ligi 2,6 miljardi euroni ja töötajaid on ligi 30 000. Igal päeval külastab Maxima kauplusi üle miljoni inimese.