2023-08-23 14:48:55
Union FinTech OÜ

Union FinTech OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
12
Töötajate arv
1 224
Vaatamised
Union FinTech on FinTech ettevõte, mille fookus on finantsasutuste efektiivsuse tõstmisele.
Union FinTech’is on 2 osakonda:
1. Tootearendus, kus toodeteks on DealHive Core platform ja selle allsüsteemid nagu LendingHive, ComplyHive, HiveOnline, PayHive, FxHive ja ka paljud erilahendused kliendisuhte kaasamiseks ning iseteeninduseks, mis muudavad finantsasutuste tegevuse efektiivseks läbi automatiseeritud tööprotsesside. Toodete ajalugu ulatub aastasse 2008 ja tänaseks oleme aidanud oma tegevust alustada või tõhustada paljudel meie klientidel, kelleks on jaepangad, hoiu- ja laenuühistud, krediidiasutused ning valuutavahetusagentuurid.
2. Tarkvaraarendus uuenduslike eriprojektide läbiviimiseks ja arenduseks. Meie kliendiportfell ja samuti toodete funktsionaalsus laieneb, et vastata arenevate turgude nõudmistele ja pakkuda oma klientidele suuremat väärtust läbi kaasaegse tehnoloogia ja teenuse.
Meie visiooniks on lihtsalt ja efektiivselt kasutatavad lahendused, mida on võimalik kasutada nii eraldiseisvate süsteemidena kui ka integreerituna teiste olemasolevate infosüsteemidega võimaldades automatiseerida ja luua uusi teenuseid.
Unioni meeskond koosneb oma ala kirglikest ekspertidest nii finants- kui tehnoloogia valdkonnas, kellele meeldib töötada agiilsete arendusmeetoditega, panna rõhku kasutajamugavusele ja kvaliteedile ning luua midagi uut.
Pildid