2023-08-23 14:48:55

Turundus- ja müügispets

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tule Tervisemuuseumisse turundus- ja müügispetsiks

Otsime tegusat kolleegi, kes aitab muuta Eesti Tervisemuuseumi nähtavamaks, tuua külastajad majja ning jõuda uute klientideni.

Sinu tööülesanneteks on:

  • panustada muuseumi missiooni ja visiooni saavutamisse
  • viia ellu turundus- ja müügivaldkonna tegevusi
  • edendada teenuste ja toodete müüki majas, e-poes ja mujal
  • toimetada muuseumi ja koostööpartnerite digikanalites
  • algatada, korraldada ja toetada üritusi meil ja väljaspool maja
  • osaleda näituste, teenuste, toodete ja kampaaniate loomes

Ootused kandidaadile

Sulle meeldivad muuseumid. Tahad luua Eesti inimestele lisaväärtust tervise- valdkonnas, teha neid teadlikumaks ja seeläbi õnnelikumaks. Tunned kirge turundus- ja müügitöö vastu ning oled seda õppinud või omad varasemat töökogemust. Oled loov, julge ja tulemustele orienteeritud. Oskad seada eesmärke ja neid ellu viia. Suudad planeerida oma tööd nii, et kokkulepitud tulemus valmib tähtajaks.

Oled sõbralik, hooliv ja avatud meelega. Sulle meeldib töötada meeskonnas ja oskad end iseseisvalt juhtida. Suhtled ladusalt eesti ja inglise keeles nii kõnes kui ka kirjas. Vene keele ja graafilise kujundamise oskus tulevad kasuks.

Ettevõte pakub

Pakume sulle tähendusrikast ja põnevat tööd kaasaegses organisatsioonis, toetavat tiimi, kontorit Tallinna vanalinnas, tervislikku töökeskkonda, paindlikku tööaega, enesetäiendamise võimalusi ja mitmekesist hüvede paketti.

 

Kandideerimiseks saada CV koos lühikese motivatsioonikirjaga ja proovitöö hiljemalt 5.02.2021 aadressile andres(at)tervisemuuseum.ee. Proovitööna, mahuga kuni A4, paku välja nutikas turundusidee inimeste Tervisemuuseumisse toomiseks.