2023-08-23 14:48:55

Tootmise abitööline

CVKeskus.ee klient
1600 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

ICONFIT (iconfit.eu) on asutatud 2013 ning on kiiresti kasvav tervisetoitude tootja. Meie tooted on saadaval üle 750 kaupluses üle Balti riikide. Arendame ja toodame pulbersegudena ja kapslitena tervisetoite ja toidulisandeid, mis jõuavad iga kuuga järjest enamatesse kauplustesse. 

Seoses mahtude kasvuga vajame tootmisele ja laole abiks koristajat-abitöölist, kes aitab kaasa tootmise ja lao sujuvale tööle. Tööaeg E-R 10.00-18.30, et ka peale tootmise lõppu oleks võimalik tegeleda puhastusega ning järgmise päeva alguseks ette valmistada. 

Sinu peamisteks ülesanneteks saavad olema:

• Tootmises peamiselt abitööd nagu tööd tootmisliinidel, valmistoodete liinilt kastidesse pakkimine ja alustele ladumine, pakendite ja kastide etikettimine, valmiskauba laos kartongist müügiriiulite kokkupanek, tagastuste sorteerimine jms.  

• Tootmismasinate, pindade ja põrandate puhastus. Meil on kuivainetega tootmine (pulbrid) ning masinad vajavad peale tootmise lõppu puhastamist ja desinfitseerimist. NB! Seadmete tehnilise lahtivõtmise eest kannavad hoolt masinate operaatorid aga osade ja sisu pesu eest kannaksid peamiselt Sina hoolt, et järgmiseks päevaks kõik kokku panemiseks jälle puhas ja valmis oleks.

• Põrandate pesu põrandapesu masinaga ning kitsamad kohad moppidega. Lao ja tootmise korrashoiu eest hoolt kandmine, et ettevõtte ruumides oleks puhas ja korras keskkond. Tootmisest ja laost tekkivate paber- ja kilejäätmete väljaviimine konteineritesse. 

 

Ootused kandidaadile

Ootame healt kandidaadilt kohusetundlikkust, detailitäpsust ja korraarmastust, et ruumid oleksid alati korras ning toidutootmise masinatel tagatud kvaliteetne hügieen. Kirjuta meile oma varasematest töökogemustest ja miks soovid sellele ametikohale kandideerida.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume stabiilset ja huvitavat tööd, sõbralikke kolleege ja võimalust olla tähtis osa kiire arenguga tervisetoodete ettevõttest. Tööaeg on E-R kell 10.00-18.30. Tootmine asub Haabersti linnaosas Härgmäe 24, Tallinn. Saab hästi ligi nii autoga, kui Paldiski mnt. ühistranspordiga.