2023-08-23 14:48:55

Raamatupidaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie klientide raamatupidamise kontrolli all hoidmine, mis hõlmab muuhulgas selliseid tegevusi nagu algdokumentide baasil raamatupidamise koostamine, seadustele vastava maksuarvestuse tagamine, nõustamine raamatupidamise ja maksude valdkonnas, ajakohase finantsaruandluse tarbeks vajalike eelduste loomine.

Ootused kandidaadile

Sa tead kuidas raamatupidamise maailmas asjad käivad ehk Sul on olemas nii teoreetilised teadmised kui ka praktilised oskused. Orienteerud maksuseadustes samahästi kui omas kodus. Oskad enamlevinud raamatupidamistarkvarad panna enda soovide järgi tööle. Oled valmis õppima ja omandama uusi teadmisi, oskuseid. Julged suhelda ja oskad kuulata.

Ettevõte pakub

Sa oled unikaalne. Seetõttu me pakume Sulle seda, mis toovad Sinus esile kõige paremad ja positiivsemad omadused. Olgu selleks näiteks paindlik tööaeg, kaasaegne lähenemine töötingimustesse, ühised ettevõtmised, erinevad koolitused, nooruslik meeskond, korralik töötasu. Tööandjana on meie eesmärk luua töötajasõbralik töökeskkond, kus on meeldiv olla ja mis motiveerib Sind tegutsema.