2023-08-23 14:48:55
PROTSESSIINSENER
VIP 9

PROTSESSIINSENER

CVKeskus.ee Värbamisagentuuri klient Saku Metall Allhanke Tehas AS osutab allhanketeenust ning on spetsialiseerunud lehtmetallist toodete valmistamisele vastavalt kliendi nõudmistele, olles sertifitseeritud kõrgeimate standardite järgi. Vaata lisa: www.sakumetall.ee

Töö kirjeldus

Saku Metall Allhanke Tehas AS ootab enda meeskonnaga liituma PROTSESSIINSENERI, kelle peamiseks eesmärgiks on tagada ladus ning kõikide vajalike asjaoludega arvestav toote juurutusprotsess. Samuti oled kaasatud eelarvestusprotsessi ning dokumentatsiooni, jooniste jm abimaterjalide koostamisse.

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sa oled insenertehnilise haridusega, eelnevalt töötanud tööstuses ja tuttav ERP süsteemide ning 3D CAD tarkvaradega, Sulle meeldib töötada meeskonnas ning valdad lisaks eesti keelele ka suhtlustasandil inglise- ja vene keelt.

Ettevõte pakub

Saku Metall Allhanke Tehases ootab Sind põhjalik sisseelamisprogramm, ettevõttesisesed head karjäärivõimalused ning huvitav ja väljakutseid pakkuv töö. Sinu tulevane meeskond on kokkuhoidev ja toetav. Lisaks pakutakse Sulle personaalset motivatsioonipaketti, lisapuhkuse päevi ning põnevaid ühisüritusi.

Sooviksid rohkem infot saada?

Helista +372 5343 7097 või kirjuta eliisa(at)cvkeskus.ee, Sulle vastab CVKeskus.ee Värbamisagentuuri konsultant Eliisa Epro.

Oled oma huvis juba kindel?

Kandideeri läbi CVKeskus.ee portaali.

 

Värbamiskonkurssi viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuur.
Tutvu isikuandmete töötlemise põhimõtetega siin: www.cvkeskus.ee/privacy

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: