Töö kirjeldus
- tehnoloogia meeskonna töö igapäevane organiseerimine ja juhtimine;
- meeskonna tegevuste vastavuse tagamine kvaliteedinõuetega;
- osalemine kvaliteedisüsteemi protseduuride, juhendite väljatöötamises ja täiendamises ning nende rakendamises enda valdkonnas;
- tehnoloogiliste protseduuride juhend- ja abimaterjalide väljatöötamine, juurutamine;
- tooraine normide arvutamine ja kontrollimine;
- tooraine, pakkematerjalide valik;
- tootmisstatistika ja tehnoloogilise efektiivsuse analüüs ning järelduste rakendamine;
- tehnoloogiliste parameetrite monitooring, analüüs ja parendamine.
Ootused kandidaadile
- kõrgharidust toiduainetehnoloogias;
- töökogemust toiduainetööstuses sarnasel ametikohal;
- erinevate toiduainetööstuse tehnoloogiliste protsesside tundmist;
- teadmisi toiduhügieenist ja tooteohutusest;
- HACCP, BRC kvaliteedijuhtimise süsteemide tundmist;
- head eesti, vene ja inglise keele oskust nii kõnes kui kirjas;
- head arvutikasutamise oskust (MS Office);
- meeskonna juhtimise oskust;