2023-08-23 14:48:55

Peakokk

SANESI OÜ
1500 - 2000 €/kuus Bruto

Restoran M.Chagall, mis asub Narva hotellis, otsib oma meeskonda peakokka. M.Chagall on Euroop

Peakokk juhib restorani köögi personali (kuni 16 inimest) ja vastutab kogu tootmisprotsessi eest. Arendad ja uuendad menüüd 3-4 korda aastas, sealhulgas a la carte, hommikusöögi buffet, bankett-, grupi-, furšett-, kohvipausi- ja take away menüüsid.

Ootused kandidaadile

  • Kogemus peakoka või vanemkokana töötamisel
  • Suurepärased teadmised Euroopa ja kaasaegsest köögist
  • Kogemus bankettide ja ürituste korraldamisel kuni 100 inimesele
  • Eesti keele oskus vähemalt B2 tasemel
  • Oskus juhtida ja motiveerida kuni 16-liikmelisi meeskondi
  • Oskus töötada dokumentatsiooni ja aruandlusega (kalkulatsioonid, inventuurid, töölehed)
  • Loov lähenemine menüü loomisele ja roogade väljatöötamisele
  • Organisatoorsed võimed ja võime töötada mitme ülesandega korraga
  • Stressitaluvus ja võime töötada suure koormuse tingimustes
  • Valmisolek normeerimata tööajaks ja paindlikuks graafikuks
  • Professionaalsete standardite ja hügieeninõuete range järgimine
  • Korralik välimus ja valmisolek olla meeskonnale eeskujuks
  • Loomupärane liidriomadus ja oskus lahendada konflikte
  • Tähelepanu detailidele ja kõrged kvaliteedistandardid
  • Soov ja valmisolek pidevaks arenguks ja uute oskuste omandamiseks

Omalt poolt ettevõte pakub

  • Konkurentsivõimeline brutopalk 1500-2000 eurot kuus
  • Paindlik töögraafik: E-R 8:00-17:00 või 14:00-22:00, L-P 11:00-19:00 (eritellimuste korral)
  • Ametlik töösuhe ja stabiilne töökeskkond
  • Juhtiv positsioon professionaalses meeskonnas
  • Võimalus realiseerida oma loovust ja arendada menüüsid
  • Vabadus katsetada uute roogade ja tehnoloogiatega
  • Töö kvaliteetsete kohalike toodete ja kaasaegse köögiseadmetega
  • Võimalus osaleda bankettide ja erisündmuste korraldamisel
  • Professionaalse arengu võimalused ja koolitused
  • Töö ilusas ja hästi varustatud köögis
  • Toetav ja meeskonnapõhine töökeskkond
  • Võimalus kujundada restorani kultuuri ja standardeid
  • Otsene koostöö hotelliga ja võimalused laienemiseks
  • Motiveeritud ja arendamist väärtustav juhtkond

Pakutavad hüved ja soodustused

Erialased arenguvõimalused
Kaasaegne töökeskkond
Kaasav töökultuur (töötajate arvamusega arvestamine)
Peresõbralik tööandja
Soodustingimustel või tasuta toitlustus

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: