2023-08-23 14:48:55
OÜ Ocean 11

OÜ Ocean 11 tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
7
Töötajate arv
2 020
Vaatamised
Ocean 11 on võrratu merevaatega White Guide 2023/Falstaff 2024 poolt soovitatud imeline restoran, mis asub Tallinna Sadama kruiisiterminalis – ühel pool meri ja teisel pool sadam. Pooled meie hõrgutistest tulevad merest ja ookeanist, teine pool on pärit metsast, põllult ja farmist.
Meie eesmärgiks on pakkuda läbi võrratu teeninduse ja imemaitsvate roogade meeldejäävaid hetki ja siirast külalislahkust. Teeme endast kõik võimaliku, et meie külalised tunneksid end meie restoranis oodatute ja hinnatutena. Iga meie külaline on meile oluline ja meie eesmärgiks on pakkuda talle kogemust, mis muudab ta päeva kasvõi pisutki päikeselisemaks kui enne meie juurde jõudmist.

Meie jaoks ei ole Ocean 11 restoran pelgalt töökoht, kuhu graafiku alusel kohale tulla, vaid keskkond ja koht, kus meile olla meeldib ja kuhu tuleme meelsasti ka vabal ajal. See on kombinatsioon lahedatest hoolivatest ja kohusetundlikest kaaslastest, mõnusast interjöörist, kaasaegsest keskkonnast ja suurepärastest maitsekooslustest.
Oluline on suhtumine, tahe, huvi, motiveeritus, pühendumine – enim hindame seda, kes oleme isiksuste ja inimestena. Oskused on arendatavad ja kogu tiimi abivalmidus ning märkamine teevad sisse-elamise lihtsaks ja toredaks.
Väärtustame eelkõige pikaajalisi suhteid, partnerlust, koostööd ja arengut ning seega on meie tiimi oodatud inimesed, kes jagavad sama ellusuhtumist ja positiivsust, teotahet.
Auhinnad