2023-08-23 14:48:55

Oracle'i programmeerija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kas soovid töötada stabiilses ja turvalises keskkonnas, mis juba üle paarikümne aasta toetab Eesti karjakasvatajate tegevust? Kui sulle meeldib iseseisvus ja vabad käed ülesannete lahendamisel, kui sa hindad loomingulisust ja tegevusvabadust IT-lahenduste loomisel, siis tasub sul mõelda ühinemisest meie meeskonnaga.

Sinu töö on Oracle’i andmebaasidega töötades arendada ja täiendada jõudluskontrolli lihaveiste rakendust. Töö pakub väljakutseid, positiivne tagasiside on kärme tulema kolleegidelt ja klientidelt. Nõu ja abi saab töökaaslastelt, kellest enamus peab õhkkonda nii heaks, et on siin viibinud üle kahekümne aasta. Kui sul on hea Oracle’i kogemus ja PHP ei ole sulle võõras, siis tasub seda tööd kaaluda.

Sind ootab omaette kabinet, loominguline avarus ülesannete lahendamisel ja sõbralik kollektiiv, kes lisaks varustavad sind toetava sõnaga. Jõulude ja sünnipäeva ajal peab ettevõte sind meeles kingitusega, pakub erinevaid ühisüritusi ja toetusi, hea töökeskkond on endastmõistetav.

Rahulik stabiilne areng peresõbralikus pikaajaliste traditsioonidega ettevõttes – see võib olla sinu võimalus ehk töökoht kogu eluks!

Töö sisu on lihaveiste jõudluskontrolli rakenduse korrigeerimine ja täiendamine vastavalt sise- ja välisklientide parandusettepanekutele ning selle edasiarendamine. Lisaks osalemine süsteemide testimisel ning enda loodud/arendatud rakenduste dokumenteerimine.

Ootused kandidaadile

Eelistatud kandidaadil on infotehnoloogia-alane haridus ja/või praktiline töökogemus Oracle Developeri ja andmebaasidega. Kasuks tulevad teadmised veebikirjutamisest, PHP ja Java tundmine.

Eesti keele oskus suhtlustasandil on töös vajalik.

Vajalik on oskus töötada nii iseseisvalt kui olla osa IT-meeskonnast. 

 

 

Ettevõte pakub

Huvitavat tööd eripärases valdkonnas ja stabiilsust. Pikaajaliste traditsioonidega peresõbralikku meeskonda, kes hindab inimlikkust ja turvalisust. Võimalust areneda ettevõttesiseselt ja saada tulevikus juurde vastutust.