2023-08-23 14:48:55

Optometrist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ootame enda meeskonnaga liituma täiskoormusega optometristi, kellega koos pakkuda meie klientidele parimat tervishoiuteenust. Meie kollektiivis on Sul võimalus teha südamega tööd koos arstidest ja meditsiinispetsialistidest koosneva professionaalse meeskonnaga. Sinu igapäevatööks on silmakontrollide teostamine ja klientide erialane nõustamine.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind, kui omad optometristi tööks vajalikku väljaõpet ning oled enda töös alati professionaalne ja täpne. Sobitud meie meeskonda hästi, kui oled kohusetundlik, uuendustele avatud ja tulemusele orienteeritud. Suhtled vabalt eesti keeles ning kasuks tuleb suhtlustasandil vene ja inglise keele oskus. Oled valmis töötama täiskoormusel esmaspäevast reedeni.

Ettevõte pakub

Meliva on Eesti suurim eratervishoiu ettevõte. Meie kliinikutest leiad hierarhiavaba sisekultuuri ja lubame, et oled ümbritsetud suurepäraste kolleegidega. Peame oluliseks õlg-õlatunnet ja jagatud väärtusi. Lisaks pakume nii füüsilist kui ka vaimset tervist toetavat motivatsioonipaketti, ühisüritusi ja rohkelt arenguvõimalusi.