2023-08-23 14:48:55
MÜÜGIKONSULTANT / KLIENDIHALDUR
VIP 9

MÜÜGIKONSULTANT / KLIENDIHALDUR

Töö kirjeldus

Kutsume Sind ühinema Etra meeskonnaga, kui Sinus on kõrge entusiasm, klientidele suunatud mõtteviis ja tõsine huvi müügivaldkonna vastu. Olgu Sul juba varasem müügikogemus või soov seda ala enda jaoks avastada, peamine on Sinu soov leida igale kliendile just neile sobivaim lahendus ja ehitada üles kestvaid suhteid. Sinu koostöövalmidus teeb Sind asendamatuks liikmeks meie tehnilise müügitiimi ridades!

Pakutav ametikoht hõlmab mitmekesist tegevusvaldkonda alates müügitööst ja klienditeenindusest kuni e-poe haldamise ja tehnilise nõustamiseni meie Tallinna üksuses. Samuti kuuluvad Sinu ülesannete hulka logistikaga seotud toimetused kaupluse laos ja Etra hallatavate müügiautomaatide täitmine ning hooldamine meie klientide juures.

Ootused kandidaadile

  • eelnevad kogemused ja teadmised tööstusest, tehnikast ja müügitööst (on eeliseks);
  • hea suhtlemisoskus, aktiivsus, pingetaluvus ja positiivne ellusuhtumine;
  • eesti keele valdamine heal tasemel (inglise või soome keele oskus tuleb kasuks);
  • hea arvuti (kontoritarkvara) kasutamise oskus ning B-kategooria sõiduõigus.

Ettevõte pakub

Etra Balti AS Tallinna esindus ja kontor asuvad Peetri alevikus, aadressil Läike tee 22.

Etra pakub Sulle kaasaegset töökeskkonda ja tööks vajaminevaid vahendeid. Sul avaneb võimalus töötada ja areneda Etola Group'i tütarettevõttes Eestis ning osaleda erinevatel täiendkoolitustel ja ühisüritustel. Ettevõtte poolt on Sulle garanteeritud omatöötaja soodustused Etra’s müüdavatele kaupadele, viis lisapuhkusepäeva aastas, sporditoetus 400€ ulatuses (aastas) ning motiveeriv töötasu vastavalt Sinu kvalifikatsioonile (põhipalk koos müügiboonustega, mida arvestatakse kolmel korral aastas).


Tundsid ennast ära?
Kandideeri läbi cvkeskus.ee portaali!
Lisainfo: 5058184 või e-posti aadressil janar(at)cvkeskus.ee
Värbamist viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuuri konsultant Janar Eenlo

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: