2023-08-23 14:48:55

LAOTÖÖTAJA

CVKeskus.ee klient
CV Keskuse klient NB Quality Group OÜ tegeleb 2009 aastast oma brändi NB Quality toodete müügiga Eestis, Lätis, Leedus, Soomes ja Poolas. Toote valik on lai: tehnilised aerosoolid, abrasiivid, kinnitusvahendid, kattekiled teibid jne. Ettevõte korraldab koolitusi ja team building üritusi igal aastal. Toote koolitusi abrasiivi valdkonnas korraldatakse tootja tehastes ja samuti võimalik kaasata tehase koolitajaid Eestisse koolitama.
Rohkem infot: www.nbquality.eu

Töö kirjeldus

Laotöötajana vastutad lao korrektse toimimise eest. Hakkad igapäevaselt tegelema sissetuleva kauba vastuvõtmisega, kontrollid ja vajadusel markeerid kaupa. Samuti on sinu tööks kauba komplekteerimine, pakkimine, väljastamine ning saatelehtede koostamine. Laospetsialisti vastutusalas on laovarude igapäevane jälgimine, inventuuride läbiviimine koos ülejäänud meeskonnaga.  

Ootused kandidaadile

Laotöötajalt eeldame varasemat töökogemust laonduses või logistikas ning hea eesti keele oskust kõnes ja kirjas.  Ootame, et Sul on kogemus tõstukiga töötamisel (soovitavalt tõstukijuhi load). 

Ettevõte pakub

NB Quality pakub Sulle vaheldusrikast tööd, toetavat meeskonda, ühisüritusi ja hea töö eest korralikku töötasu. Stabiilne tööaeg esmaspäevast reedeni 8.30 – 16.30

 

Asukoht: Sinilille tee 1-2, Peetri

 

Kandideeri läbi CVKeskus.ee portaali, küsi lisateavet telefonil 5257780 või e-posti aadressil kristiina(at)cvkeskus.ee; CVKeskus.ee värbamiskonsultant Kristiina Jürisoo