2023-08-23 14:48:55

LAOHOIDJA-VARUSTAJA

CVKeskus.ee klient
CVKeskuse.ee klient Laadur OÜ pakub alates 1993. aastast kõrgekvaliteedilisi tõsteseadmeid ja laoriiuleid. Ettevõte tegeleb tõstukite müügi, hoolduse, remontimise ja rendiga, aga ka laosisustuse ja –seadmete müügi ja paigaldusega.
Ettevõtte esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis ja Kuressaares, et olla tänastele ja tulevastele klientidele võimalikult lähedal. Meie eesmärgiks on pakkuda klientidele parimat võimalikku tehnikat, laosisustust ja lahendusi koos kvaliteetse järelteenusega.
Rohkem infot leiad aadressilt www.laadur.ee

Töö kirjeldus

Laadur OÜ laohoidja-varustaja tegeleb varuosade ja lisaseadmete sh akud, kahvlid jne  nõuetekohase vastuvõtmise, komplekteerimise ja väljastamisega. Tegeled ka igapäevaselt lao korrashoiuga, tellid osakonnale kulumaterjale ja jälgid laojääki.

Ootused kandidaadile

Ootame Sinult varasemat töökogemust sarnasel (ladu, varuosad) ametikohal, arvuti kasutamise ning väga head eesti keele oskust. Töö eeldab tõstuki kasutamise oskust ja B-kategooria juhilubade olemasolu.

Ettevõte pakub

  • töökoht Tallinnas (Peterburi tee 48d )
  • töö edukas ja stabiilses ettevõttes
  • stabiilne tööaeg esmaspäevast reedeni 08:00 – 17:00
  • ettevõttesisesed arenemisvõimalused
  • toetavat meeskonda

 

Ära kandideerimisega oota, sobivate kandidaatidega kontakteerume jooksvalt ning konkurss lõppeb kohe kui oleme õige inimese leidnud.

 

 Kandideeri läbi CV Keskuse või küsi lisainfot:

 

-525 7780-

- kristiina(at)cvkeskus.ee -

-CV Keskuse värbamiskonsultant Kristiina Jürisoo-