Töö kirjeldus
Toitlustusteenistuse juhi eestvedamisel toimub kolme köögi baasil u 2500 inimese igapäevane toitlustamine.
Toitlustusteenistuse juhi ülesandeks on:
toitlustusteenistuse töö igapäevane korraldamine;
toitlustamise korraldamine vallaasutustes;
menüüde koostamise korraldamine;
toiduainete hanketegevuse korraldamine;
köögiseadmete korrashoiu tagamine;
pesumaja tegevuse korraldamine;
tööks vajaliku dokumentatsiooni koostamine ja korrashoidmine;
proaktiivne suhtlemine erinevate huvigruppidega.
Hea toidu valmistamine on kunst ja meil oleks hea meel, kui meie uus kolleeg kannaks samu väärtusi.
Ootused kandidaadile
Kandidaadilt eeldame:
tööks sobivat kõrgharidust;
vähemalt 2-aastast töökogemust ametikoha valdkonnas;
inimeste ja protsesside juhtimise kogemust;
isikliku auto töösõitudeks kasutamise võimalust (hüvitatakse vastavalt Vabariigi Valitsuse 14.07.2006 määrusele nr 164);
oskust kasutada tööks vajalikke tehnilisi vahendeid, arvutiprogramme ja andmebaase;
väga head eneseväljendamise oskust nii suuliselt kui kirjalikult;
teadmisi ja kogemusi kohaliku omavalitsuse toimimisest.