Töö kirjeldus:
A la carte- ja grupimenüüde ning kohvipauside menüüde väljatöötamine
Köögi töötajate töögraafiku koostamine, alluvate juhendamine ning nende töö organiseerimine
Toidu valmistamine ja väljastamine
Töö Microse programmiga - retseptide koostamine, kulude ja müügihinna arvutamine
Koostöö tarnijatega - kauba tellimine ja planeerimine
Koostöö hotelli teiste osakondadega
Ettevalmistuste tegemine
Töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid, hoolduste organiseerimine
Valmisolek töötada ka õhtustel aegadel ja nädalavahetustel
Ettevõte pakub:
Püsivat ja vaheldusrikast tööd
Paindlikku töögraafikut
Kaasaegseid töötingimusi
Hotelliketi siseseid soodustusi
Kokandusalane eriharidus
Eelnev töökogemus toitlustuses vähemalt 2 aastat peakoka või vahetuse vanemana
Meeskonna juhtimise kogemus ning hea meeskonnatöö oskus
Hea pingetaluvus
Kohusetundlikkus, kiirus ja täpsus
Positiivsus, sõbralikkus ja abivalmidus
Julgus otsustada, ülesannete delegeerimise ja planeerimise oskus
- Ettevõttesisesed soodustused
- Võimalus oma ideid ellu viia
- Tasuta toitlustus tööajal
- Tasuta parkimine
CVKeskus.ee добавит ссылку на выбранное объявление о работе в низу письма.