Cruffin kasvab ja ootab tiimiga liituma uusi pagareid! Töötada saad nii meie suures köögis Aparaaditehases kui uhiuues pagarikojas Raekoja platsis.
Pagari tööpäev Cruffinis on tempokas ja tegus.
Päeva alustad kell 6 või 7 ja lõpetad 17-18 vahel. Töö nõuab võrdselt täpsust detailides ja osavust kätes. Oluline on tihe suhtlus kõigi tiimiliikmetega, et kõik vajalik saaks tehtud õigeaegselt. Kasutame oma töös vaid parimat toorainet ja sinu ülesanne on kindlustada toodete kõrge kvaliteet. Kõik tooted valmivad nullist käsitsi ja detailides järeleandmisi ei tehta. Tähtis on täpsus ja retseptide korrektne järgimine, mõne toote valmistamine võtab mitu päeva ja on oluline, et kõik etapid on hästi teostatud.
Päevad on mitmekülgsed ja tähtis on kiire kohanemisvõime. Saad valmistada nii croissante kui hapusaia, võileibu ja brunchi. Köögimeeskonnas on korraga 3-4 inimest ja kõik vastutavad võrdselt päeva õnnestumise eest. Meil on noor ja ambitsioonikas tiim, kelle käe all valminud saiad on mõne aastaga jõudnud paljude inimeste südamesse (ja kõhtu :)).
Meie jaoks on oluline, et:
Cruffin pakub sulle:
Palun sisesta siia oma küsimus. Küsimus ilmub tööpakkumisel nähtavale kohe, kui tööpakkuja on sellele vastanud. Sinu e-maili aadress jääb seejuures tööpakkumise vaatajatele varjatuks.
NB! Tegemist on avaliku päringuga. Küsimused-Vastused on nähtavad kõikidele CV Keskuse kasutajatele ja võivad olla leitavad otsingumootorite kaudu.
Lisame kirja lõppu automaatselt lingi tööpakkumisele.