Töö kirjeldus
• ettevalmistuste tegemine
• pagari- ja kondiitritoodete valmistamine
• vajadusel töö külmköögis
• töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid
• pagari- ja kondiitritoodete valmistamine
• vajadusel töö külmköögis
• töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid
Ootused kandidaadile
• kokandusalane (kondiiter/pagar) eriharidus
• kiire õppimisvõime, hea pingetaluvus
• kohusetundlikkus, kiirus ja täpsus
• positiivsus, sõbralikkus ja abivalmidus
• hea meeskonnatöö oskus
Kasuks tuleb
• kehtiv tunnistus 6-tunnise hügieenikoolituse läbimise kohta
• kehtiv tervisetõend
• eelnev töökogemus hotelli restoranis
• kiire õppimisvõime, hea pingetaluvus
• kohusetundlikkus, kiirus ja täpsus
• positiivsus, sõbralikkus ja abivalmidus
• hea meeskonnatöö oskus
Kasuks tuleb
• kehtiv tunnistus 6-tunnise hügieenikoolituse läbimise kohta
• kehtiv tervisetõend
• eelnev töökogemus hotelli restoranis
Ettevõte pakub
• püsivat ja vaheldusrikast tööd
• ööbimisvõimalust Vihula mõisas
• kaasaegseid töötingimusi
• sõbralikku ja toetavat kollektiivi
• ööbimisvõimalust Vihula mõisas
• kaasaegseid töötingimusi
• sõbralikku ja toetavat kollektiivi
Lisainfo
Vihula Mõisas on 70 kohaga restoran La Boheme ning ligi 150 kohaga Kaval Antsu kõrts ja terrass. Suviti avatakse 3 terrassi kokku ligi 50 kohaga ning Vesiveski kohvik. Samuti toimub suvel palju pulmapidusid ning mitmeid vabaõhu üritusi.