Töö kirjeldus
liha ettevalmistamine kasutamiseks;
liha ja kala pooltoodete valmistamine vastavalt tellimusele ja etteantud retseptile;
lihatellimuste väljaarvutamine, laole esitamine, tööpäeva planeerimine;
liharoogade valmistamine;
enesekontrolli nõuete täitmine oma töölõigus.
liha ja kala pooltoodete valmistamine vastavalt tellimusele ja etteantud retseptile;
lihatellimuste väljaarvutamine, laole esitamine, tööpäeva planeerimine;
liharoogade valmistamine;
enesekontrolli nõuete täitmine oma töölõigus.
Ootused kandidaadile
koka eriharidus;
eelnev töökogemus vähemalt 2 aastat, kasuks tuleb töökogemus lihakokana;
eesti keele oskus heal tasemel;
vene keele oskus suhtlustasmel;
iseseisvus, kiirus, töökus;
valmisolek töötada temp. +10°C juures
eelnev töökogemus vähemalt 2 aastat, kasuks tuleb töökogemus lihakokana;
eesti keele oskus heal tasemel;
vene keele oskus suhtlustasmel;
iseseisvus, kiirus, töökus;
valmisolek töötada temp. +10°C juures
Ettevõte pakub
kaasaegseid töötingimusi ja toredat töökollektiivi;
ettevõttepoolseid soodustusi ja arenemisvõimalusi.
ettevõttepoolseid soodustusi ja arenemisvõimalusi.
Lisainfo
Töökoht: Tänssilma teenindusköök, Jälgimäe tee 14, Saku vald, Harjumaa (ühistransport:buss nr 18)
Tööaeg: pikk ja lühike nädal, 07.00/08.00 - 19.00/20.00.
Tööaeg: pikk ja lühike nädal, 07.00/08.00 - 19.00/20.00.