Oma töökoha korraldamine
Klienditeenindus:
* erinevate vajadustega ja erineva kultuuritaustaga klientide teenindamine
* erivajadustega klientide teenindamine
* viisakusreeglite ning kutse-eetika kasutamine igapäeva töös
* teenindusprotsessi ja teeninduse korraldamine
* kliendikeskne teenindus
* veaolukordade ennetamine ja käsitlemine
* kiituste ja kaebuste käsitlemine
* restorani ruumide ettevalmistamine ja kujundamine vastavalt vajadustele
* restorani lauakatmine, korrashoid ja koristamine
* erineva teenindustüübiga laudade teenindamine
(valikmenüü (a` la carte), rootsi laud (buffet), kokteililaud/ püstijalapidu/ suupistelaud (furšett))
* grupi-, konverentsi- ja vabaõhuteenindus
* Erinevate serveerimis tehnikate kasutamine:kandikuteenindus (ditto), taldrikuteenindus (plate), käruteenindus (queridon)
* serveerimine ja teenindamine erinevatel vastuvõttudel
* klientide vastuvõtmine, tervitamine, kohale juhatamine
* tellimuste vastuvõtmine, klientide nõustamine ja teenindamine
* tellimuse maksumuse arvutamine ja arveldamine erinevate
maksevahenditega
* tagasiside ja klientide ära saatmine
* arvuti tarkvara ja kassasüsteemid kasutamine
*Müügitöö:
- toodete ja teenuste tundmine, info vahendamine ning klientide nõustamine
- klientide tarbimisvajaduste väljaselgitamine ja arendamine, pakkumiste
esitamine
- müük ja reserveeringute registreerimine telefoni vahendusel
* Jookide valmistamine ja serveerimine:
- alkohoolsete ja alkoholivabade jookide tundmine (ajalugu, päritolu,
klassifikatsioon, valmistamise tehnoloogiad, eripära, maitseomadused,
kasutamisvõimalused ja serveerimistemperatuurid)
- segujookide valmistaminr( tehnikad, komponendid, mõõdud,
kaunistamine ja klaasivalik)
- kuumade jookide valmistamine (kohvi, tee, kakao jne)
* Veinide tundmine ning müük
* Jookide ja toitude kokkusobivuse põhimõttete kasutamine
*Menüü tundmine ning tutvustamine klinetidele
Ootused kandidaadile
suhtlemisvalmidus
teenindusvalmidus
tolerantsus
füüsilise koormuse taluvus, vastupidavus
kohanemisvõime, pinge- ja stressitaluvus
hea suhtlemis- ning koostöövõime
astutusvõime (usaldatavus, korrektsus, täpsus, kohusetunne,
enesedistsipliin)
emotsionaalne stabiilsus
hea väljendusoskus ja selge diktsioon
empaatiavõime
Kasuks tuleb
eelnev TÖÖKOGEMUS a'la carte restoranis
Hea eesti, vene ja inglise keele oskus
Ettevõte pakub
arenemisvõimalusi firmasiseselt
enesetäiendusvõimalust
head töökeskkonda
huvitavat ja mitmekülgset tööd
lõbusat ja sõbralikku kollektiivi
motiveerivat töötasu ning lisatasusid.
paindlikku graafikut
tööd graafiku alusel
Lisainfo
Katseaeg 4-kuud.
Prooviperiood 3 päeva - 2 nädalat olenevalt tööülesannete omandamise kiirusest.
Palgakõrgenduse võimalus peale katseaja lõppu, mida kaalutakse vastavalt teenindaja töökvaliteedile ning arvestades klintide tagasisidet.
Вопрос - ответ
Задать вопрос
Введите, пожалуйста, свой вопрос. Ваш вопрос появится около вакансии как только работодатель ответит на него. Посетители портала не увидят Ваш адрес эл. почты. NB! Вы имеете дело с общественным форумом. Вопросы и ответы видны всем пользователям портала.
Отправить другу
CVKeskus.ee добавит ссылку на выбранное объявление о работе в низу письма.
Поля, отмеченные звездочкой, обязательны для заполнения.