ettevalmistuste tegemine
a la carte roogade valmistamine
päevalõunate ja grupitoitude valmistamine
töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid
vajadusel kauba vastuvõtt ja kontroll
Ootused kandidaadile
kokandusalane eriharidus
vähemalt 2-aastane töökogemus a la carte kokana
kiire õppimisvõime
hea pingetaluvus
kiirus, täpsus
kohusetundlikus ja abivalmidus
valmisolek töötada nädalavahetustel ja riiklikel pühadel
hea meeskonnatöö oskus
Kasuks tuleb:
kehtiva tervisetõendi olemasolu
tunnistus 6-tunnise hügieenikoolituse läbimise kohta
varasem töökogemus hotelli restoranis
Ettevõte pakub
tööd professionaalses meeskonnas
kaasaegseid töötingimusi
püsivat ja vaheldusrikast tööd
hotelliketisiseid soodustusi
Lisainfo
Toitlustusosakond pakub klientidele lisaks hommiku-, lõuna- ja õhtusöökidele ka konverentside kohvipause, gruppide toitlustamist ja eraüritusi (sünnipäevad, pulmad, firmapeod). Seega vajame me oma meeskonda töökat inimest, kes oskaks läbi kiire ja kvaliteetse söögivalmistamise tagada klientide rahulolu ja restorani hea maine. Meie meeskond on töökas ja sõbralik ning muutustele avatud. Kogu toitlustusosakonna põhiliseks eesmärgiks on parima toidukvaliteedi ja teeninduse pakkumine.
Вопрос - ответ
Задать вопрос
Введите, пожалуйста, свой вопрос. Ваш вопрос появится около вакансии как только работодатель ответит на него. Посетители портала не увидят Ваш адрес эл. почты. NB! Вы имеете дело с общественным форумом. Вопросы и ответы видны всем пользователям портала.
Отправить другу
CVKeskus.ee добавит ссылку на выбранное объявление о работе в низу письма.
Поля, отмеченные звездочкой, обязательны для заполнения.