Väike veinirestoran otsib oma perre lisajõudu.
Sinu peamisteks tööülesanneteks on köögitöö igapäevane efektiivne juhtimine, a'la carte toitude valmistamine, ettevalmistuste- ja väljapanekute tegemine.
Meisterlik noa- ja tooraine käsitlemise oskus.
Hea maitsemeel ja suur kirg fine dining toitude valmistamise vastu.
Eelnev töökogemus ja erialane haridus.
Suhtlus Eesti keeles.
Pakume pikaajalist töösuhet mugavas ja valguseküllases kaasaegses köögis.
Tööaeg 5 päeva nädalas, teisipäevast laupäevani.
Kokkuhoidev väike ja efektiivne meeskond
Võimalus kaasa mõelda järjepidevale menüü uuendamisele.
Töötasu suurus sõltub meisterlikkusest ja efektiivsusest.
CVKeskus.ee добавит ссылку на выбранное объявление о работе в низу письма.