Eesti suurim hotell otsib oma sõbralikku köögi meeskonda -
RESTORAN MERINEITSI SOUS CHEF´i,
kes peakoka juhtimisel organiseerib igapäevaselt tööd restorani köögis,
tellib kaubad, teeb inventuurid, töötab ühtviisi osavalt nii
retseptidega kui inimestega.
Sobival kandidaadil on
- Vähemalt 2 aastane eelnev töökogemus Sous chef´ina
- Majanduslik mõtlemine, sihikindlus ja tulemustele orienteeritus
- Kogemused menüüde loomisel ja realiseerimisel
- Igapäevane tööoskus arvutis (Excel, jm programmid nagu Micros)
- Väga head meeskonnatöö ja suhtlemise oskused
- Eesti keele oskus, teised keeled tulevad kasuks
Pakume põnevaid väljakutseid ja mitmekesist tööd, toredaid kolleege, Soome töökultuuri ning meeskonda, kus hoolime ja hoiame. Lisaks Viru, Sokos hotelliketi ja S-rühma jagatud soodustusi toitlustuses, tervisekindlustuses, sportimises jm.
CVKeskus.ee добавит ссылку на выбранное объявление о работе в низу письма.