Toitlustusdirektor vastutab hotelli toitlustusosakondade tõrgeteta toimimise eest ja tema peamised tööülesanded on:F&B osakonna kõikide struktuuriüksuste, sh konverentsiteenindus, toitlustusalase ja klienditeeninduse tegevuse organiseerimine ja juhtimine.
Hotellis toimuvate ürituste planeerimine ja koordineerimine koostöös müügidirektori ja peakokaga.
Tootearenduse ja menüüde koostamisel osalemine.
Tööjõu planeerimine ja värbamine koostöös personaliosakonnaga.
Eelarve koostamine ja jälgimine.
Meeskonnatöö arendamine ja töötajate motiveerimine.
Toitlustusvaldkonna juhtimiskogemus.
Hea inglise ja eesti keeles oskus, vene keele oskus tuleb kasuks.
Väga hea planeerimisoskus ning analüüsivõime, algatusvõime, julgus pakkuda uusi ideid, töökus ja kohusetundlikkus.
Kasuks tuleb programmide Opera ja Micros tundmine.
Sõbralikku tööõhkkonda ja töökat ning professionaalset meeskonda.
Kaasaegseid töötingimusi rahvusvahelises ettevõttes.
Stabiilset töösuhet, konkurentsivõimelist töötasu ja tööalaseid koolitusi.
Karjääri ja eneseteostamise võimalusi.
Ettevõttepoolseid soodustusi, sportimisvõimalusi ning ühisüritusi.
Palun sisesta siia oma küsimus. Küsimus ilmub tööpakkumisel nähtavale kohe, kui tööpakkuja on sellele vastanud. Sinu e-maili aadress jääb seejuures tööpakkumise vaatajatele varjatuks.
NB! Tegemist on avaliku päringuga. Küsimused-Vastused on nähtavad kõikidele CV Keskuse kasutajatele ja võivad olla leitavad otsingumootorite kaudu.
Lisame kirja lõppu automaatselt lingi tööpakkumisele.