• köögitöö korraldamine
• retseptuuri ja kalkulatsioonide koostamine ja korrashoid
• toitude valmistamine vastavalt menüüle ja retseptidele
• uute köögitöötajate väljaõppe korraldamine
• köögikauba- ja kuluvahendite tellimine koostöös peakokaga, kauba vastuvõtt ja kontroll
• inventuuridel osalemine
Ootused kandidaadile
• eelnev töökogemus juhina (vahetuse vanem)
• eesti ja inglise keele oskus kõnes ja kirjas
• positiivsus ja hea suhtlemisoskus
• iseseisev mõtlemis- ja tegustsemisoskus, otsustusjulgus
• inimeste juhtimise ning ülesannete delegeerimise oskus
• valmisolek vajadusel töötada ka õhtustel aegadel ja nädalavahetustel
• teenindusvalmidus, pingetaluvus ja hea meeskonnatöö oskus
• tahe ennast arendada ja uutes väljakutsetes proovile panna
Ettevõte pakub
Töötingimused ja palganumbrid on paindlikud
ning sõltuvad kandidaadi soovidest ja oskustest.
Pakume töötajatele ka majutusvõimalust ja erinevaid soodustusi,
sealhulgas ka meie Tallinna hotellides ja restoranides.
Lisainfo
Vihula Mõisas on 80 kohaga restoran La Boheme ning ligi 150 kohaga Kaval Antsu kõrts ja terrass. Suviti avatakse 3 terrassi kokku ligi 50 kohaga ning Vesiveski kohvik. Samuti toimub suvel palju pulmapidusid ning mitmeid vabaõhuüritusi. Sobivalt kandidaadilt ootame lisaks kokakunsti valdamisele ka head füüsilist vormi ja planeerimisoskust, et jagada meeskonda ja vahendeid erinevate, mõisas toimuvate, sündmuste vahel.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
We will add a link to the job offer at the end of the letter.
Please fill out all the fields marked with asterisk!