• kvaliteet kontroll
• kaupa tellimine
• toitude valmistamine vastavalt menüüle ja retseptidele
• töökoha ja töövahendite korrashoid
Ootused kandidaadile
• tõsine huvi kokanduselu vastu ja erineva tooraine tundmine
• tahe ja võime areneda, proovida ja õppida
• kasuks tuleb varasem töökogemus a la carte restorani kokana
• valmisolek vajadusel töötada ka õhtustel aegadel ja nädalavahetustel
• eesti keele oskus kõnes, kasuks tuleb inglise keele oskus
Ettevõte pakub
• põnevat tööd pidevalt areneva menüü ja kvaliteetse toorainega
• heas korras tehinkaga kööke ja häid olmetingimusi
• väärikat töötasu vastavalt tehtud tööle
• paindlikku töögraafikut
• vajadusel aitame leida ka transpordilahendust
• pakume töötajatele ka majutusvõimalust ja erinevaid soodustusi,
sealhulgas ka meie Tallinna hotellides ja restoranides.
Lisainfo
Vihula Mõisas on 80 kohaga restoran ning ligi 150 kohaga Kaval Antsu kõrts ja terrass. Suviti avatakse 3 terrassi kokku ligi 50 kohaga ning Vesiveski kohvik. Samuti toimub suvel palju pulmapidusid ning mitmeid vabaõhuüritusi. Sobivalt kandidaadilt ootame lisaks kokakunsti valdamisele ka head füüsilist vormi ja julgust klientidega suhelda.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
CV Market will add link to the selected job ad to the end of the mail.
Please fill out all the fields marked with asterisk!