Töö kirjeldus
Scandic Rannahotell otsib toitlustuse taustaga teotahtelist ja hakkajat töötajat, kes on valmis võtma väljakutse, et avada 1. aprillist 2012 külastajatele jälle hotelli restorani uksed.
Restoranijuhi ülesandeks on meeskonna loomine, igapäevane restoranitöö korraldamine ning kliendisõbraliku teeninduskultuuri tagamine lähtuvalt hotelliketi väärtustest ja kontseptsioonidest.
Restoranijuhi ülesandeks on meeskonna loomine, igapäevane restoranitöö korraldamine ning kliendisõbraliku teeninduskultuuri tagamine lähtuvalt hotelliketi väärtustest ja kontseptsioonidest.
Ootused kandidaadile
Ootame Sinult:
eelnevat kogemust antud valdkonnas
energilisust ja entusiasmi
head pingetaluvust
iseseisva mõtlemise ja tegutsemisoskust
meeskonnatööle orienteeritust
mõtlemisvõimet ja tahet vastutada
orienteeritust headele kliendisuhetele
organiseerimis- ja planeerimisvõimet
Kasuks tuleb:
soome ja vene keele oskus
Micros kassasüsteemi tundmine
eelnevat kogemust antud valdkonnas
energilisust ja entusiasmi
head pingetaluvust
iseseisva mõtlemise ja tegutsemisoskust
meeskonnatööle orienteeritust
mõtlemisvõimet ja tahet vastutada
orienteeritust headele kliendisuhetele
organiseerimis- ja planeerimisvõimet
Kasuks tuleb:
soome ja vene keele oskus
Micros kassasüsteemi tundmine
Ettevõte pakub
eneseteostust restorani taasavamisel
põnevat tööd rahvusvahelises hotelliketis
meeldivat töökeskkonda
koolitusi nii Eestis kui Skandinaavias
ettevõttepoolseid soodustusi (kõigis 160. Scandic hotellis)
head palka
põnevat tööd rahvusvahelises hotelliketis
meeldivat töökeskkonda
koolitusi nii Eestis kui Skandinaavias
ettevõttepoolseid soodustusi (kõigis 160. Scandic hotellis)
head palka