- Restorani köögi personali (kuni 16 inimest) juhtimine
- Uue menüü arendamine, rakendamine ja personali koolitamine
- Toidu serveerimise ja valmistamise protsessi täiskontroll
- Vastutus köögimeeskonna eest
- Kalkulatsioonkaartide koostamine ja parandamine
- Enesekontrolli plaani jälgimine
- Tööstuse müügianalüüs
- Inventuuri korraldamine ja aruanne
- Vajadusel vahetusega töö kokana, asendustöö
- Normeerimata tööpäev
- Töötamine viie erineva menüüga: hommikusöök (buffet), a la carte, grupimenüü, pidulik menüü, furššetti menüü.
Nõudmised kandidaadile
- Euroopa ja kaasaegse köögi teadmised heal tasemel
- Kogemus suuremate ürituse teenindamisel, kuni 100 in.
- Eesti keele oskus B2 tasemel
- Vanemkoka või peakokana töötamine kogemus
We will add a link to the job offer at the end of the letter.