- igapäevaste värskete ettevalmistuste tegemine ja töö a la carte restorani menüü alusel
- cateringi ettevalmistused ja toitude ning suupistete valmistamine vastavalt tellimustele
- peakoka igakülgne abistamine
Ootused kandidaadile
- eelkõige armastus ja huvi kaasaegse kokakunsti vastu
- erialane väljaõpe või haridus
- eelnev töökogemus restoranis
- oskus täpselt järgida retseptuure ja toitude valmistamise tehnoloogiaid
- kaasaegse toidukultuuri ja värskete toidutrendide tundmine
- hea pingetaluvus, oskus töötada meeskonnas
- arenemisvõimelisus
- ausus, täpsus ja kohusetundlikkus
- puhtusest ja hügieeninormidest kinnipidamine nii köögis kui ka enda töös
Ettevõte pakub
- huvitavat tööd
- häid töötingimusi
- toredat ja üksteisest hoolivat kollektiivi
- motiveerivat palka
- stabiilset ja püsivat tööd
- karjäärivõimalust
- võimalust töötada täistööajaga
Lisainfo
Iga sobiva kandidaadiga toimub kõigepealt vestlus ja sobivuse korral proovipäev
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
We will add a link to the job offer at the end of the letter.
Please fill out all the fields marked with asterisk!