Töö kirjeldus
Põhiülesanded:
-tellimuste alusel toidu valmistamine ja serveerimine a la carte menüü alusel.
-kvaliteedinõuetest, tehnoloogiast ning kalkulatsioonist kinnipidamine.
-enesekontrolli nõuetest kinni pidamine.
-tellimuste alusel toidu valmistamine ja serveerimine a la carte menüü alusel.
-kvaliteedinõuetest, tehnoloogiast ning kalkulatsioonist kinnipidamine.
-enesekontrolli nõuetest kinni pidamine.
Ootused kandidaadile
Kandidaadil peab olema:
-Kutsetunnistus
-Loova suhtumisega töösse
-Hea pingetaluvusega
-Professionaalne
-Ausus
-Korrektne
-Kutsetunnistus
-Loova suhtumisega töösse
-Hea pingetaluvusega
-Professionaalne
-Ausus
-Korrektne
Ettevõte pakub
-Arenguvõimalusi
-Meeldivat kollektiivi
-Konkurentsivõimelist töötasu
-Võimalust töötada arenevas ettevõttes
-Meeldivat kollektiivi
-Konkurentsivõimelist töötasu
-Võimalust töötada arenevas ettevõttes
Lisainfo
Ettevõttes töötab 30 inimest, sealhulgas 5 keskastme juhti kelle alluvusse otsitakse inimest. Ettevõtte on arenev, on haaranud turuosa ka Tallinnas.