Koduste söökide valmistamine. Kokk/kokaabi ei pea olema koka haridusega ja piisab hakkajast kodukokast, kellele meeldib maitsvaid sööke valmistada.
Igapäevaselt on menüüs 2 suppi, 4-6 praadi ja magustoit.
Toidud on lihtsat ja toitvad, kuid samas maitsvad!
Kuna menüüs on tavapärased eestlaste kodused toidud, siis piisab ka kodukoka oskustest, ülejäänud vajaliku õpetame töötajale ise selgeks.
Tööaeg on tööpäeviti esmaspäevast reedeni, töötaja saab ise valida, millisel kellaajal tööd teeb, valikus on 6:00-14:30; 7:00-15:30 või 8:00-16:30.
Nädalavahetused ja riigipühad on alati vabad.
Soovi korral (kui ei soovi, siis ei pea) on võimalus teenida ka lisaraha, valmistades erinevaid cateringi toite.
We will add a link to the job offer at the end of the letter.