Peamine ülesanne – kvaliteetse toidu valmistamine vastavalt retseptidele (buffeelaud).
Töö on vahetustega, graafiku alusel 11:30 - 20:00.
Erialane ettevalmistus ja kogemused kokana töötamisel.
Oskus ja soov töötada meeskonnas.
Täpsus, kiirus, pingetaluvus.
Töötada rutiinivabas ja sõbralikus keskkonnas – ükski päev ei ole sama!
Väljendada oma loomingulisust.
Kasutada omatöötaja soodustusi.
Täiendada ennast Academy Accor õppeprogrammide kaudu ning areneda ülemaailmses hotelliketis.
Saada oma CV ning küsimuste korral julgelt helista Indrekule 5043039.
Sobivate kandidaatidega võtame kindlasti ühendust!
Palun sisesta siia oma küsimus. Küsimus ilmub tööpakkumisel nähtavale kohe, kui tööpakkuja on sellele vastanud. Sinu e-maili aadress jääb seejuures tööpakkumise vaatajatele varjatuks.
NB! Tegemist on avaliku päringuga. Küsimused-Vastused on nähtavad kõikidele CV Keskuse kasutajatele ja võivad olla leitavad otsingumootorite kaudu.
Lisame kirja lõppu automaatselt lingi tööpakkumisele.