- kulinaariatoodete nõuetekohane valmistamine vastavalt tellimusele
Ootused kandidaadile
- erialane töökogemus
- hea pingetaluvus
- oskus töötada meeskonnas
Ettevõte pakub
- arenemisvõimalusi
- head töökeskkonda arenevas ettevõttes
- kaasaegseid töötingimusi ja töövahendeid
- konkurentsivõimelist ja motiveerivat töötasu
Lisainfo
Otsime kokka Rakveres asuvasse kulinaariatsehhi päevasesse vahetusse. Töö on vahetustega (graafiku järgi- lühike ja pikk töönädal) tööaeg on 07.00-19.00. Lühikesel nädalal tööpäevad kolmapäev ja neljapäev, pikal nädalal tööpäevad esmaspäev, teisipäev, reede, laupäev ja pühapäev.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
We will add a link to the job offer at the end of the letter.
Please fill out all the fields marked with asterisk!