hommikusöögi valmistamine ja väljastamine
ettevalmistuste tegemine
päevalõunate ja grupitoitude valmistamine
töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid
vajadusel kauba vastuvõtt ja kontroll
Ootused kandidaadile
kokandusalane eriharidus
vähemalt 2-aastane töökogemus kokana
valmidus meeskonnatööks
kiire õppimisvõime
kohusetundlikus
hea pingetaluvus
kiirus, täpsus
Kasuks tuleb:
kehtiv tervisetõend
kehtiv tunnistus 6-tunnise hügieenikoolituse läbimise kohta
varasem töökogemus hotelli restoranis
varajase ärkamise sobivus (tööpäev algab kell 6:00)
Ettevõte pakub
tööd professionaalses meeskonnas
püsivat ja vaheldusrikast tööd
kaasaegseid töötingimusi
hotelliketisiseseid soodustusi
Lisainfo
Toitlustusosakond pakub oma klientidele lisaks hommiku-, lõuna- ja õhtusöökidele ka eraüritusi (sünnipäevad, pulmad, firmapeod).
Kreutzwald Hotell Tallinna keldrikorrusel asuv restoran Nipernaadi on paik, kus saavad kokku hea Eesti toit, külalislahkus, soojus ja väga toredad külalised, et oleks mõnus koos olla. Menüü on lihtne ja tuttavate maitsetega. Toidud valmistame me värskest, hooajalisest ja võimalikult kohalikust toorainest - seega menüüs on eripäraseid lõhnu ja maitseid Eestimaa eri nurkadest.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
We will add a link to the job offer at the end of the letter.
Please fill out all the fields marked with asterisk!