hommikusöögi valmistamine ja väljastamine
ettevalmistuste tegemine
päevalõunate ja grupitoitude valmistamine ja väljastamine
töökoha-, seadmete- ja töövahendite korrashoid
vajadusel kauba vastuvõtt ja kontroll
Ootused kandidaadile
kokandusalane eriharidus
vähemalt 2-aastane töökogemus kokana
valmidus meeskonnatööks
kiire õppimisvõime
kohusetundlikkus
hea pingetaluvus
kiirus, täpsus
varajase ärkamise sobivus
Kasuks tuleb:
kehtiva tervisetõendi olemasolu
kehtiv tunnistus 6-tunnise hügieenikoolituse läbimise kohta
varasem töökogemus hotelli restoranis
Ettevõte pakub
tööd professionaalses meeskonnas
kaasaegseid töötingimusi
püsivat ja vaheldusrikast tööd
hotelliketisiseid soodustusi
Lisainfo
Toitlustusosakond pakub oma klientidele lisaks hommiku-, lõuna- ja õhtusöökidele ka eraüritusi (sünnipäevad, pulmad, firmapeod).
Ootame oma meeskonda kokka, kes suudab vara ärgata ning on usaldusväärne. Tööpäeva algab kell 6:00 varahommikul. Pakume oma klientidele rikkalikku hommikusööki, kus pakume nii sooje- kui külmi roogi, mille kvaliteet peab olema alati laitmatu.
Questions and Answers
Ask a Question
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
We will add a link to the job offer at the end of the letter.
Please fill out all the fields marked with asterisk!