Lõunakeskuses asuv "Aatrium Cafe" otsib oma kollektiivi
ettevalmistuskokka, kes valmistab lihast erinevaid pooltooteid ning abistab salatikokka.
Lihatöötlemisel kasutatakse tenderisaatorit, juurvilju töödeldakse köögiviljatükeldajaga, tooteid praetakse kallutataval praepannil.
Vahetuses lõigatakse noaga väiketükeldust 4-6 kg ja liha viilutatakse 14-20 kg.
Teisaldatavad raskused 2-5 kg, harva kuni 10 kg.
Vahetus 10 tundi, kella 8.-18:30.
Väljaõpe kohapeal.
Graafik nn "pikk ja lühike nädal", st ühel nädalal tööl esmaspäev, teisipäev, reede, laupäev ja pühapäev ning teisel kolmapäev ja neljapäev.
You can enter your question here. The question will appear on the job ad as soon as employer has answered it. Your e-mail will be hidden for visitors then. NB! This is public forum. Questions and answers are visible for all users.
Send to Friend
CV Market will add link to the selected job ad to the end of the mail.
Please fill out all the fields marked with asterisk!