Töö kirjeldus
Vanemkokk planeerib, korraldab ja juhendab köögitööd. Ta valmistab Ugandi Restole omaseid toite, kasutades nii tavapäraseid, uuenduslikke kui keerukamaid tehnoloogiaid vastavalt külaliste vajadustele ja soovidele. Vanemkokk juhib ja juhendab meeskonda ning annab edasi kutsealaseid oskusi. Ta analüüsib, hindab ja parendab enda ning meeskonna tööd köögis ning korraldab enda ja meeskonna tööd ratsionaalselt, ohutult, ressursisäästlikult ning tulemuslikult.
- Toitude valmistamine: toiduainete eeltöötlemine ; a la carte roogade ning küpsetiste valmistamine.
- Töö planeerimine: enesekontrolli tegevuste täitmine ; töökoha ettevalmistamine ja korras hoidmine ; töö planeerimine.
- Puhastus- ja koristustööd: puhastus- ja koristustööde planeerimine ; köögiseadmete ja töövahendite puhastamine ; prügi ja ohtlike jäätmete käitlemine ; nõude pesemine ; ruumide üldpuhastamine.
- Kaupade käitlemine: kaubavarude haldamine ; pakendite ja taara käitlemine ; laoseisu inventeerimine.
- Juhtimine: meeskonna juhtimine ; juhendamine.
Ootused kandidaadile
- Uuelt kolleegilt eeldame suhtlemis- ja juhendamisoskust, ausust, täpsust, vastutusvõimet. Vanemkoka töös on oluline arenenud ilumeel ning hea värvi-, maitse- ja lõhnataju.
- Vajalik on hea füüsiline tervis ja vastupidavus ning pinge- ja stressitaluvus.
- Töötamine peab sobima nii iseseisvalt kui ka meeskonnas.
- Meie jaoks on oluline, et omad varasemat köögis töötamise kogemust, armastust kokakunsti vastu, häid erialaseid teadmisi ja võtad oma tegemisi hingega.
Ettevõte pakub
- Meil on toetav meeskond.
- Pakume tööle väärilist palka, töötamist stabiilses ja edumeelses ettevõttes.
- Lisaks on meil ka mõned ettevõttepoolsed soodustused (nt sportimisvõimalused, vaba aja veetmise võimalused, ühisüritused).
- Meie kogemus (rohkem kui 23 aastat) on piirkonna suurim ja töökeskkond kaasaegne.