Töö kirjeldus
Toitlustusjuhi ametikoha eesmärk on toitlustuse struktuuriüksuste (sööklad, õpperestoran, kohvik, kauplus, pagari- ja lihatöökoda) töö koordineerimine ja arendus läbi alljärgnevate peamiste tööülesannete:
Kooli eesmärkdiest lähtuvalt iga-aastase tegevuskava väljatöötamine ning elluviimise korraldamine
Toitlustuse majandusarvestuse aluste väljatöötamine ja rakendamine
Materjalide sisseostu koordineerimine
Majandamiseelarve koostamine ja täitmine
Klienditeeninduse töö koordineerimine ja tagasiside korraldamine
Toitlustusega seotud riigihangete dokumentatsiooni koostamine
Toitlustusteenuste ja -toodete turunduse arendamine
Aruandluse ja analüüsi korraldamine
Koostöö korraldamine majutus- ja toitlustusosakonnaga õppepraktika raames kooli toitlustusüksustes
Ootused kandidaadile
Ettevõte pakub
Lisainfo
Täiendav info: mati.rammul[at]khk.ee.