Töö kirjeldus
- restorani köögi meeskonna töö koordineerimine
- menüü ja kalkulatsiooni koostamine
- tooraine valimine ja tellimise korraldamine
- köögi korrashoid
- köögi meeskonna motiveerimine, meeskonnatunde loomine
- uute köögitöötajate väljaõppe korraldamine
- aktiivne osalemine igapäevases köögi töös
Ootused kandidaadile
- eelnev töökogemus peakokana A la Carte restoranis
- hea eesti-, inglise- ja vene keele oskus
- kiirus ja täpsus pingelistes olukordades
- kirg toiduvalmistamise ja uute maitsete loomise vastu
- hea suhtlemisoskus ja positiivne hoiak
- köögi meeskonna töö koordineerimine- menüü koostamine ja kalkulatsioon
- tooraine tellimise organiseerimine
- köögi korrashoid
- köögi meeskonna motiveerimine, meeskonnatunde loomine ja uute köögitöötajate väljaõppe korraldamine
- aktiivne osalemine igapäevases restoranitöös
Ettevõte pakub
- võimalus teostada oma ideid ja kujundada restorani nägu
- uusi väljakutseid
- sõbralikku ja toetavat meeskonda
- kaasaegseid töötingimusi
- motiveerivat palka
Sobivate kandidaatidega võtame ühendust!