Töö kirjeldus
Toitlustusjuhi töö põhieesmärgiks on Ülemiste Hotelli toitlustusalase tegevuse juhtimine, korraldamine ja edasiarendamine.
Tööülesanneteks on:
Pädeva meeskonna komplekteerimine, juhtimine ja arendamine
Puhtuse ja korra tagamine tööruumides
Enesekontrollplaani järgimine, aruannete koostamine
Dokumentatsiooni korrashoid ja aruandluse õigeaegne esitamine
Hankijate leidmine ja hinna läbirääkimiste pidamine
Kauba tellimine ja vastuvõtt, inventuuride korraldamine
Osalemine menüü koostamisel, täiendamisel ja arendamisel
Tööülesanneteks on:
Pädeva meeskonna komplekteerimine, juhtimine ja arendamine
Puhtuse ja korra tagamine tööruumides
Enesekontrollplaani järgimine, aruannete koostamine
Dokumentatsiooni korrashoid ja aruandluse õigeaegne esitamine
Hankijate leidmine ja hinna läbirääkimiste pidamine
Kauba tellimine ja vastuvõtt, inventuuride korraldamine
Osalemine menüü koostamisel, täiendamisel ja arendamisel
Ootused kandidaadile
Erialane haridus
Töökogemus toitlustus- või restoranijuhina
Hea eesti keele oskus, vene ja inglise keele oskus suhtlustasandil
Ausus ja kohusetundlikkus
Meeskonnatööle orienteeritus ja koostöövõime
Iseseisev mõtlemis- ja tegutsemisoskus
Positiivne ellusuhtumine
Hea pingetaluvus
Valmisolek töötada ka nädalavahetustel
Kasuks tuleb:
Töökogemus hotellis
Micros programmi oskus
Töökogemus toitlustus- või restoranijuhina
Hea eesti keele oskus, vene ja inglise keele oskus suhtlustasandil
Ausus ja kohusetundlikkus
Meeskonnatööle orienteeritus ja koostöövõime
Iseseisev mõtlemis- ja tegutsemisoskus
Positiivne ellusuhtumine
Hea pingetaluvus
Valmisolek töötada ka nädalavahetustel
Kasuks tuleb:
Töökogemus hotellis
Micros programmi oskus
Ettevõte pakub
Huvitavat ja mitmekesist tööd
Meeldivat ja kaasaegset töökeskkonda
Kindlat töötasu
Meeldivat ja kaasaegset töökeskkonda
Kindlat töötasu