Töö kirjeldus
Kvaliteedijuhi tööülesannete hulka kuuluvad:
ettevõtte kvaliteedijuhtimissüsteemi haldamine, arendamine ja rakendamine vastavalt kehtestatud nõuetele, sealhulgas
- labori töö organiseerimine, juhtimine ja kontroll;
- tooraine ja valmistoodangu analüüside ning hügieenialase- ja mikrobioloogilise kontrolli organiseerimine ja aruandlus;
- toiduohutuse standardi (ISO22000) juhtimise organiseerimine ja täitmise tagamine;
- BRC toiduohutussüsteemi juurutamine;
- dokumentatsiooni haldamine;
- kliendi tagasiside käsitlemine;
- ettevõtet puudutavates teadus- ja arendusprojektides osalemine.
Oled juhtkonna täisväärtuslikuks liikmeks ja osaled ettevõtte arenguprotsessides!
Ootused kandidaadile
Sobival kandidaadil on:
- kõrgharidus (eelistatult toidutehnoloogia või loodusteaduste valdkonnas);
- algatusvõime, täpsus, süsteemsus ja kohusetundlikkus oma töös;
- suurepärane suhtlemis- ja koostööoskus;
- kõrge pinge- ja rutiinitaluvus;
- inglise keele oskus (vähemalt tasemel B2);
- hea arvuti kasutamise oskus.
Kasuks tulevad:
- eelnev kogemus kvaliteedijuhtimise valdkonnas ning BRC toiduohutussüsteemi juurutamisel;
- põhjalikud teadmised HACCP, BRC ja ISO kvaliteedijuhtimise- ja toiduohutussüsteemidest ja nendega töötamise kogemus;
- vene keele oskus.
Ettevõte pakub
- toetavat ja kogemustega meeskonda;
- võimalust arendada ettevõtte kvaliteedisüsteeme;
- enesetäiendamisvõimalusi;
- ettevõttepoolseid soodustusi;
- huvitavat ja vaheldusrikast tööd.