2023-08-23 14:48:55

Kliendilahenduste müügijuht

Töö kirjeldus

Kas tunned, et soovid suunata oma sisemist potentsiaali ja koordineerida erinevaid IT- ja kübervaldkonna lahendusi, et klientide äri saaks teha kvalitatiivse hüppe kaasaegsuse ja turvalisuse suunas? Kui jah, siis oled oodatud meie tiimi B2B IKT kliendilahenduste müügijuhi ametikohale.

Ready to make better happen?

Kliendilahenduste müügijuhi rollis on sul võimalus avastada ja edendada perspektiivikaid ärivõimalusi, kasutades meie mitmekülgset toodete ja teenuste portfelli ning leides iga kliendi jaoks just õige lahenduse.  Sinu töö tugineb andmetele ja turu-uuringutele, aidates sul saavutada ning ületada seatud müügieesmärke. Sinu selge arusaam klientide ärilistest vajadustest võimaldab sul luua atraktiivseid ja selgeid pakkumisi, mis rahuldavad nii klientide ootusi kui ka meie meeskonna eesmärke.

Ootused kandidaadile

Oled see sina?

Sa oled suurepärane suhtleja ja veenja, suutes keerulisi tehnilisi aspekte lihtsasti selgitada. Sinu teadmised IT ja kübervaldkonnast on laiapõhjalised ning hoiad end pidevalt kursis valdkonna trendidega.

Sul on kogemus CRM tarkvara kasutamisel ning suudad analüütiliselt mõelda ja kiiresti probleeme lahendada. Oled paindlik ja kohanemisvõimeline, suutes edukalt tegutseda pidevalt muutuvas IKT maailmas ning pakkuda klientidele päriselt kordaminevaid lahendusi.

Sa oled hea organiseerimisvõimega ja meeskonnatöö oskustega, mis toetavad tõhusat töökorraldust. Sul on väga hea nii eesti kui ka inglise keele oskus, vene keele tundmine tuleb kasuks.

Ettevõte pakub

Telia on enamat kui töökoht

Meie juures saad õppida oma ala tippudelt ja koos väljakutseid lahendades muuta maailma paremaks paigaks. Oleme uhked oma sõbraliku, mitmekesisust toetava töökeskkonna ja tugeva juhtimiskultuuri üle, kus kasvad nii professionaali kui inimesena.  Meil on kirge ja ambitsiooni pakkuda oma klientidele tipptasemel tooteid ja erakordseid kogemusi.

Kui soovid tänases valikuterohkuses päriselt maailma mõjutada, on meie tiim sulle just õige koht!

Lisaks pakume suurepärast hüvede paketti, et sul ikka indu ning inspiratsiooni jaguks: 

  • Täiendavaid puhkusepäevi ning paindlikku töökeskkonda, et saaksid töö ja eraelu päriselt tasakaalus hoida. 
  • Võimalust teha kaugtööd 30 päeva aastas ükskõik millisest Euroopa Liidu riigist. 
  • Sporditoetust ja võimalust liituda eraravikindlustusega.  
  • Ettevõttesiseseid programme, mille abil nii isiklikult kui ametialaselt kasvada ja areneda.
  • Ja muidugi häid pakkumisi Telia ja meie partnerite teenustele ning toodetele.

Liitu meiega!

Kui soovid meie tiimiga liituda, siis kandideeri julgelt! Kandideerimise tähtaeg on 12.05.2024.

Kui soovid töö kohta rohkem teada saada, võta julgelt ühendust e-posti teel margus.danil(at)telia.ee.

Valiku tegemist alustame jooksvalt ning ametikoht võib olla täidetud enne kandideerimise tähtaja lõppu.  Seega julgustame sind kandideerima esimesel võimalusel!

Ootame sind kandideerima meie ametliku värbamisplatvormi Workday kaudu ning me ei käsitle CV-sid, mis laekuvad emaili või mõne muu kanali kaudu. Niimoodi saame tagada, et sinu isikuandmed on turvaliselt hoitud.

Teostame oma töötajatele taustakontrolli, sh karistusregistri ja krediidikontrolli päringud.

Welcome to Telia – Join us and make better happen!